TOYZZ SHOP’TAN 50 TL VE ÜZERI ALIŞVERIŞ YAPANLAR TOTAL’DEN 5 TL BEDAVA YAKIT KAZANIYOR

Menü
TOTAL ve Toyzz Shop işbirliği çerçevesinde, Toyzz Shop mağazaları ve toyzzshop.com’dan tek seferde 50 TL ve üzeri alışveriş yapanlar
TOYZZ SHOP’TAN 50 TL VE ÜZERI ALIŞVERIŞ YAPANLAR TOTAL’DEN 5 TL BEDAVA YAKIT KAZANIYOR

TOTAL ve Toyzz Shop işbirliği çerçevesinde, Toyzz Shop mağazaları ve toyzzshop.com’dan tek seferde 50 TL ve üzeri alışveriş yapanlar, Club TOTAL üyesi TOTAL istasyonlarından 50 TL ve üzeri yakıt alışverişinden sonra, 5 TL bedava yakıt kazanıyor. 

 

TOTAL ve Toyzz Shop işbirliği çerçevesinde 20 Temmuz - 30 Eylül 2015 tarihleri arasında,Toyzz Shop mağazaları ve toyzzshop.com’dan tek seferde 50 TL ve üzeri alışveriş yapan Club TOTAL üyeleri, Club TOTAL üyesi TOTAL istasyonlarında geçerli 5 TL bedava yakıt için kampanya şifresi kazanacak. Kampanyadan yararlanmak için Club TOTAL Card sahiplerinin karta kayıtlı cep telefonu numarasından “TOYZZ” yazıp bir boşluk bırakarak kampanya şifresini 0532 750 04 96’ya SMS göndermeleri yeterli. Club TOTAL Card’ı olmayanlar ise, Club TOTAL üyesi TOTAL istasyonlarından kartlarını aldıktan sonra kampanya şifresini 0532 750 04 96’ya SMS göndererek kampanyaya kayıt olabilirler.

 

Club TOTAL üyesi TOTAL istasyonlarından yapılacak tek seferdeki 50 TL ve üzeri akaryakıt veya otogaz alışverişinden sonra, kampanyaya kayıt olan Club TOTAL Card sahiplerinin kartlarına 5 TL bedava yakıt tutarı PuanTOTAL olarak anında yüklenecek. Kampanyadan kazanılan 5 TL bedava yakıt tutarları 15 Aralık 2015 tarihine kadar kullanılmadığı takdirde, kartlardan silinecek. Bu kampanyadan, katılım şartlarını yerine getiren her Club TOTAL kart sahibi, kampanya boyunca istediği kadar yararlanabilecek. 

 

Kampanya ile ilgili ayrıntılı bilgiye www.total.com.tr ve www.toyzzshop.comadreslerinden ulaşabiliyor.

Kampanya detayları için tıklayınız