PARAF’TAN TOTAL’DE YAPILACAK HARCAMALARA 40 TL PARAFPARA

Menü
TOTAL ve Halkbank işbirliği çerçevesinde, Paraf ile anlaşmalı Total istasyonlarından farklı günlerde ve tek seferde ikinci 100 TL
PARAF’TAN TOTAL’DE YAPILACAK HARCAMALARA 40 TL PARAFPARA
TOTAL ve Halkbank işbirliği çerçevesinde, Paraf ile anlaşmalı Total istasyonlarından farklı günlerde ve tek seferde ikinci 100 TL ve üzeri yakıt alışverişine 20 TL, dördüncü yakıt alışverişine 20 TL olmak üzere toplamda 40 TL ParafPara kazanma imkanı sunuluyor.
 
 
TOTAL ve Halkbank işbirliği çerçevesinde, Paraf sahipleri 27 Ağustos-12 Ekim 2015 tarihleri arasında Paraf ile anlaşmalı Total istasyonlarından farklı günlerde ve tek seferde yapacakları ikinci 100 TL ve üzeri yakıt alışverişinde 20 TL, dördüncü yakıt alışverişinde 20 TL olmak üzere toplamda 40 TL ParafPara kazanacak.
 
Kampanyadan yararlanmak için Paraf sahiplerinin harcama yapmadan önce “TOTAL” yazıp boşluk bırakıp kredi kartının son 6 hanesini, bankada kayıtlı cep telefonu numaralarından 3404’e SMS göndererek kayıt olması yeterli.
 
Aynı gün içerisinde yapılacak 100 TL ve üzeri akaryakıt ve otogaz harcamalarından sadece bir tanesi kampanyaya dahil edilecektir. İşlemler Paraf POS’undan yapılmalıdır. Kampanya kapsamında kazanılan ParafPara’lar kazanılan tarihten bir sonraki gün kartlara yüklenerek, 31 Ekim 2015 tarihine kadar Paraf üyesi Total istasyonlarında yapılan akaryakıt ve otogaz alımında kullanılabilecek.
 

 

Kampanya ile ilgili ayrıntılı bilgiye www.parafcard.com.tr ve www.total.com.tr adresinden veya 444 0 400 numaralı Halkbank Dialog’tan ulaşılabiliyor.